Viimeksi kun kirjoittelin blogiin, niin pelasin Jarkko Niemistä vastaan. Huonolla menestyksellä. Nieminen voitti helposti läpi ottelun suorastaan surkeasti pelanneen Tsongan ja vedonvälittäjät innostuivat tästä ja asettivat Niemisen selväksi suosikiksi finaalissa Llodraa vastaan. Itse en innostunut Niemisen välierävoitosta vaan pidin finaalia erittäin tasaisena, joten onnistuin itse peittämään mukavasti aiemmin tekemääni kuoppaa kun Llodrasta maksettiin peräti yli 3:n kertoimia.

Viikonlopun lahja tarjoiltiin yllättävää kyllä Veikkauksen toimesta. Nimittäin sunnuntain mäkihyppykisassa ensimmäisen kierroksen jälkeen Janne Ahosen voitosta tarjottiin kerrointa 2. Ahonenhan oli ensimmäisen kierroksen jälkeen kolmantena hypättyään surkeissa oloissa ensimmäisen kierroksen hyppynsä. Edellä ollut kaksikko oli lähtökohtaisesti 20 metriä Jannea heikompia, joten en voinut kuin ihmetellä Veikkauksen kertoimen asettelua. Omasta mielestäni Ahosen voiton voisi käytännössä estää vain epäonni kuten kaatuminen. Veikkaus ei ikävä kyllä anna pelata livessä kuin 100 euroa, mutta jos kohteen osumistodennäköisyys on omasta mielestä luokkaa 80 % ja tarjolla on kerroin 2, niin hulluahan sitä olisi jättää tarjous käyttämättä.

Ensi viikolla toivottavasti saadaan myös blogiin osuvia vihjeitä, eihän tässä tarvita kuin yksi Everton - Oldham 2 tyylinen osuma, niin saldo (-12 yksikköä) nousee helposti plussalle. Vierasvoitosta oli tarjolla jopa paikallisella monofirmalla peräti kerroin 14,50.