Olen minäkin eräänlainen visionääri. Löin Adelaiden tennisturnauksessa euroni Jo-Wilfried Tsongan puolesta ranskalaisen kohdatessa Jarkko Niemisen ja blogin surullisen menestyksen tuntien helvetin huonolla menestyksellä. Mutta tämän jälkeen Tsonga onkin ollut suhteellisen hyvässä vireessä, nimittäin Australian avoimissa Tsonga raivasi välierissä Rafael Nadalin erin 3-0, siis saman kaverin joka edellisellä kierroksella moukaroi Niemisen samoin 3-0 luvuin katsomoon.

Eli näkemys Tsongasta lieni oikea jo Adelaidessa, mutta ikävä kyllä sitä ei tullut hyödynnettyä millään tavalla. Eli ei riitä, että on hajulla vaan pitäisi vielä osata pelatakin!

Otetaan samalla nyt sitten yksi pieni petsikin, jos vaikka tällä kertaa saisi rahansa edes takaisin kun futispelissä on tarjolla peräti kolmen maalin tasoitus Afrikan mestaruuskisoissa. Isäntämaa Ghana voittanee Namibian, mutta toivottavasti säästelevät sen verran paukkuja, että tyytyvät vaikkapa vain kahden maalin voittoon. Eli Namibia +3 maalilla saa kertoimen 1,80 Pinnaclelta ja kyllä siihen voi 3/10 sijoittaa. Tuleehan peli sentään telkkaristakin, joten saa livenä jännätä kuinka pitkään tämä petsi kestää!