Yllättävä työmatka on pahasti keskeyttänyt surullisesti alkaneen blogin pitämisen. Miinusta on kertynyt parilta ensimmäiseltä viikolta jo 17 yksikköä ja todennäköisyydet sille, että kaikki blogiin kirjoitetut vihjeet kaivavat monttua lienee parin prosentin luokkaa. Toivottavasti päivärahat sentään ilmestyvät ajoissa tilille, ettei mene talous ihan kuralle. Ei se Pellikan Duran Powerkaan jaksanut sitten runnoa kuin viidenneksi ja vastassa ollut Go Hero oli selityksittä maalissa edellä.

Vakavasti puhuen, niin en kyllä pelaa niin isoilla panoksilla että normaaliin elämään vaikuttavat vaan pelikassa on erotettu perheen ruokarahoista. Toki jos joku 10/10 panostukseen oikeuttava kohde menee ohi, niin kyllä se pakkaa harmittamaan ja väkisin välillä tulee mieleen ajatus siitä, että mitä muuta ko. rahasummalla olisi voinutkaan tehdä.

Tällä viikolla katseet kohdistuu lähinnä lauantaille kun Vermossa ravataan V75-kierros, jossa on jaossa kaikkien aikojen kotimainen ravipotti. Kierrokselle pitää virittää kunnon systeemi, sillä palautusprosentti lienee reilusti päälle 100 mikäli kaikki voittoluokat osallistuvat voitonjakoon. Tämän parempaa tilaisuutta tuskin tulee, jo pari kohtuullista yllättäjää nostanee potin mukavan kokoiseksi. Ja eikös se niin ole, että lohta kannataa pyytää vaikkei saisikaan!

Ja eiköhän sitä viikonlopuksi keksitä jotain rahareikää myös muiden lajien puolelta, vaikka tämänkin viikon katkaisee kotimaahan suuntautuva työmatka. Onneksi täällä sentään toimii yhteydet vaikkei kotikoneelle pääsekään!