Tuli tuossa alkuviikosta julistettua, että Wigan ei osu Anfieldilla, mutta niin vain Titus Bramble onnistui tuhoamaan tämän vedon 80. minuutin maalillaan tuhoten samalla osaltaan Liverpoolin mahdollisuuksia ensimmäiseen Valioliigamestaruuteen. Eikä tilannetta helpottanut yhtään torstain Elitserien-taisto, jossa Djurgården otti selvin numeroin turpaansa Brynäsiltä. Eli julkinen saldoni on tällä hetkellä tasan 0 osumaa kolmen vedon jälkeen ja kassa pakkasen puolella 8 yksikköä.

Toki sitä tulee pelattua paljon muitakin vetoja kuin blogiin kirjoitetut, sillä vuositasolla olen viime vuosina jättänyt vajaa 2000 vetoa/vuodessa eli keskimäärin sellaiset 6 vetoa päivässä. Mutta omaksi tappioksi on todettava, että alkaneen vuoden ensimmäiset päivät ovat myös muiden pelien osalta pahasti pakkasen puolella. No, onneksi vuotta on vielä paljon jäljellä ja jossain vaiheessa sokeakin tipsari osuu väistämättä oikeaan.

Sen verran vielä taustatietoa pelaamisestani, että vuodesta 2004 saakka olen pelannut hiukan vakavammin ja palautusprosentti jo joka vuosi ollut yli 100 prosenttia. Ei kovin paljon, viime vuonna noin 103,5 %, mutta sen verran kuitenkin ettei harrastus ole niellyt muuta kuin aikaa. Tavoite on blogissakin sama eli pystyä vuoden aikana positiiviseen tulokseen. Alku ainakin lupaa haasteellista vuotta!